♪ Music.WithMe.Us♪
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
♪ Music.WithMe.Us♪

♪♥♪ Be the best and fuck the rest ♪♥♪

AcasaAcasa  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Iubirea sau banii?

In jos 
+2
lorry_liebe_th
Ioana
6 participan?i
AutorMesaj
Mihaela
Vizitator

Iubirea sau banii? Empty
MesajSubiect: Iubirea sau banii?   Iubirea sau banii? Empty2007-07-11, 13:09

Sunt multi baieti/barbati care profita de partea financiara a fetei si fac tot posibilul de a fi cu ea. Unele isi dau seama la moment , altele se lasa vrajite .

Cum s-ar spune, am fost victima acestor incidente cu 2 fosti prieteni, dar i-am "mirosit" bine la timp si le-am dat papucii.

Cum evitam astfel de oameni sau cum ii dezvatam de acest obicei prost, de a se gandi la partea financiara?
Sus In jos
Ioana
Admin
Ioana

Numarul mesajelor : 2632
Varsta : 31
Data de inscriere : 02/07/2007

Iubirea sau banii? Empty
MesajSubiect: Re: Iubirea sau banii?   Iubirea sau banii? Empty2007-07-11, 23:32

Cred ca o fata cu capul pe umeri ar trebui sa-si dea seama cand un baiat sta q ea numai pentru bani... Ar trebui sa-si dea seama ca n-o iubeste asa cum merita, ci ii iubeste portofelul.Si daca si-ar da seama de aceste lucruri, oricat de indragostita peste cap ar fi de baiatul ala, tot cred ca ar trebui sa-si apere demnitatea si sa-i spuna in fata ca nu mai are de gand sa-si cheltuie banii pe poftele baiatului.....Si sa se desparta!
Sus In jos
https://travel.ace.st
lorry_liebe_th
rOckY-GirL
lorry_liebe_th

Numarul mesajelor : 1016
Varsta : 33
Data de inscriere : 05/07/2007

Iubirea sau banii? Empty
MesajSubiect: Re: Iubirea sau banii?   Iubirea sau banii? Empty2007-07-12, 02:30

parerea mea e ca un baiat ar trebui sa fie chiar foarte nesimtit ca sa traiasca pe spinarea unei fete......si eu am trecut indirect printr-o situatie asemanatoare cand prietenul meu mi-a SPUS ca ma inseala cu una doar pt ca are bani dar cica tot pe mine ma iubeste.....nu mi-a mai trebuit chiar dak nu eram eu aia mintita.....dar acum suntem prieteni pt ca oricum eram prieteni din copilarie dinti
Sus In jos
http://love-black.hi5.com
Gothic Princess

Gothic Princess

Numarul mesajelor : 189

Iubirea sau banii? Empty
MesajSubiect: Re: Iubirea sau banii?   Iubirea sau banii? Empty2007-07-12, 13:35

Eu cred ca o relatie de dragoste ar trebui sa se bazeze pe iubire,nu pe bani.La urma urmelor de aceea se numeste relatie de dragoste,si nu relatie financiara..Ce am observat eu la topicul acesta este ca nu se discuta si de femeile/fetele care se uita doar la banii partenerului.
Sus In jos
lorry_liebe_th
rOckY-GirL
lorry_liebe_th

Numarul mesajelor : 1016
Varsta : 33

Iubirea sau banii? Empty
MesajSubiect: Re: Iubirea sau banii?   Iubirea sau banii? Empty2007-07-12, 13:45

asta pt ca noi nu suntem genul de fete care sa facem asta limbutza ...adik eu cel putin nu as face asta adk: "altuia nu-i face ce tie nu-ti place" girl
Sus In jos
http://love-black.hi5.com
Gothic Princess

Gothic Princess

Iubirea sau banii? Empty
MesajSubiect: Re: Iubirea sau banii?   Iubirea sau banii? Empty2007-07-12, 13:55

Eu vorbeam la modul general.Nu ma refeream neaparat la voi.
Sus In jos
Ioana
Admin
Ioana

Iubirea sau banii? Empty
MesajSubiect: Re: Iubirea sau banii?   Iubirea sau banii? Empty2007-07-13, 07:24

Poi ai zis de forum...si pe forum noi suntem
Sus In jos
tina
In LoVe with HIM
tina

Numarul mesajelor : 394
Varsta : 32
Data de inscriere : 03/08/2007

Iubirea sau banii? Empty
MesajSubiect: Re: Iubirea sau banii?   Iubirea sau banii? Empty2007-08-03, 08:06

Gothic Princess a scris:
Eu cred ca o relatie de dragoste ar trebui sa se bazeze pe iubire,nu pe bani.La urma urmelor de aceea se numeste relatie de dragoste,si nu relatie financiara...

sunt de acord cu asta...pana la urma daca il iubesti ce conteaza banii?
Sus In jos
Ioana
Admin
Ioana

Iubirea sau banii? Empty
MesajSubiect: Re: Iubirea sau banii?   Iubirea sau banii? Empty2007-08-03, 08:08

personal nu cred ca as putea sa stau cu un baiat pt bani...adik...hellloooo...cum sa stau cu prostul/poponarul/manelarul cel mai mare din oras doar pt ca e...baiatul directoarei de la ,-Real fara egal mort de ras
Sus In jos
karinaaa

karinaaa

Numarul mesajelor : 118
Data de inscriere : 05/08/2007

Iubirea sau banii? Empty
MesajSubiect: Re: Iubirea sau banii?   Iubirea sau banii? Empty2007-08-05, 13:34

ce exemplu ioana mort de ras) hai k ehsti buna kisskisskiss
Sus In jos
Gothic Princess

Gothic Princess

Iubirea sau banii? Empty
MesajSubiect: Re: Iubirea sau banii?   Iubirea sau banii? Empty2007-08-05, 23:25

Ioana a scris:
prostul/poponarul/manelarul

Din curiozitate...de ce pui in aceeasi lista homosexualii cu manelari si prostii?
Sus In jos
Ioana
Admin
Ioana

Iubirea sau banii? Empty
MesajSubiect: Re: Iubirea sau banii?   Iubirea sau banii? Empty2007-08-05, 23:28

Dadeam un exemplu
Sus In jos
karinaaa

karinaaa

Numarul mesajelor : 118
Data de inscriere : 05/08/2007

Iubirea sau banii? Empty
MesajSubiect: Re: Iubirea sau banii?   Iubirea sau banii? Empty2007-08-06, 04:55

asta o fost buna mort de ras) bv princess
Sus In jos
alisa_sweet

alisa_sweet

Numarul mesajelor : 156
Varsta : 37
Data de inscriere : 10/08/2007

Iubirea sau banii? Empty
MesajSubiect: Re: Iubirea sau banii?   Iubirea sau banii? Empty2007-08-15, 02:34

hmm..eu cred ca sunt si fete si baieti care stau pentru bani cu o persoana...

dar se mai intampla ca persoana pe care o iubesti sa aiba si o situatie financiara buna.....deci nu neaparat sta cu o persoana pentru ca are bani

depinde de norocul fiecaruia:;)
Sus In jos
Continut sponsorizat

Iubirea sau banii? Empty
MesajSubiect: Re: Iubirea sau banii?   Iubirea sau banii? Empty

Sus In jos

Iubirea sau banii?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Numai Iubirea