| Banii sau copiii? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Ioana Admin
Numarul mesajelor : 2632 Varsta : 31 Localisation : Tg Mures Data de inscriere : 02/07/2007
| Subiect: Banii sau copiii? 2007-07-10, 10:26 | |
| | |
|
| |
lorry_liebe_th rOckY-GirL
Numarul mesajelor : 1016 Varsta : 33 Localisation : Braila Data de inscriere : 05/07/2007
| Subiect: Re: Banii sau copiii? 2007-07-10, 13:07 | |
| eu nu as suporta ca parintii mei sa plece si sa ma lase doar pt bani | |
|
| |
Ioana Admin
Numarul mesajelor : 2632 Varsta : 31 Localisation : Tg Mures Data de inscriere : 02/07/2007
| Subiect: Re: Banii sau copiii? 2007-07-11, 04:21 | |
| cine crezi ca suporta? am vazut ieri la stiri un caz si am ramas chiar impresionata... | |
|
| |
lorry_liebe_th rOckY-GirL
Numarul mesajelor : 1016 Varsta : 33 Localisation : Braila Data de inscriere : 05/07/2007
| Subiect: Re: Banii sau copiii? 2007-07-11, 04:33 | |
| si eu am vazut reportajul | |
|
| |
Mihaela Vizitator
| Subiect: Re: Banii sau copiii? 2007-07-11, 05:43 | |
| Si eu am vazut reportajul si chiar m-au impresionat mult. Dar cand te gandesti la familia ta si la viitorul visat de tine pentru a-i face viata usoara pentru copii, parintele isi da viata pentru orice si lui i se sterg din lista ce ar dorii el. Cei care nu au venit mari, fac un efort pentru 700-1500 euro pe luna pentru a trimite acasa.
Daca as fi pusa eu in locul unui parinte plecat in strainatate sa munceasca si lasand in urma 2 copii sub ingrijirea bunicilor, mi-ar fi greu nu numai pentru mine, dar stiind ca vor avea bani pentru o scoala si o viata mai buna, as sta si 5 ani. Dar daca mi-ar merge fff bine si as castiga multi bani acolo unde muncesc, i-as lua si pe copiii mei cu mine.
Acei parinti care sunt plecati in afara, cu siguranta nu au o locuinta asa cum trebuie, si-or sta prin baraci, si de accea nu accepta de a-i lua si pe ei si prefera sa fie ei si munca lor. |
|
| |
Ioana Admin
| Subiect: Re: Banii sau copiii? 2007-07-11, 06:38 | |
| Reportajul ala de ieri era cu 6 copii din Mures, parasiti de o mama obsedata de bani, plecata in italia. Tata, aproape orb, nu putea avea grija de ei, cea mai mare fetita, de 11 ani avea grija de cei 2 copii de 3 si 4 ani...Noroc cu cei mari, care au grija de casa... Nu cred ca mamele nu-si duc copiii pt ca le merge si greu sau asa... Pur si simplu sunt proaste, pentru ele 700 E inseamna mai mult decat un suflet de copil distrus... | |
|
| |
Florina Cool Member
Numarul mesajelor : 475 Varsta : 28 Localisation : Iasi Data de inscriere : 04/07/2007
| Subiect: Re: Banii sau copiii? 2007-07-19, 11:34 | |
| Sunt multi parinti care se duc in strainatate pentru a castiga bani si isi lasa copii la rude. Parerea meaa este ca fiecare copil trebuie sa stea aladuri de familia lui. | |
|
| |
LutzaAngel
Numarul mesajelor : 36 Varsta : 31 Localisation : undeva pe un norisor care se afla roz Data de inscriere : 12/08/2007
| Subiect: Re: Banii sau copiii? 2007-08-12, 03:03 | |
| avem cazuri de genul la mine in cls ... numi vine sa cred kum ii poate lasa ...nu au inima ? o mama adevarata care isi iubeste copiii nu i-ar parasi nici daca ar fi ultimul lucru de pe pamant .. pt niste bani ... | |
|
| |
alisa_sweet
Numarul mesajelor : 156 Varsta : 37 Localisation : prin....zona..pe undeva Data de inscriere : 10/08/2007
| Subiect: Re: Banii sau copiii? 2007-08-15, 03:36 | |
| pe de-o parte aveti dreptate pe de alta parte nu prea sunt parinti care fac aproape orice si indura multe lucruri pentru copii lor pe de cealalta parte copii se vor indeparta de parinti din cauza ca nu sunt langa ei cand au probleme si au nevoie de un sfat ... eu nu ma simt in stare sa critic.... ei stiu mai bine de ce s-au hotarat sa plece in strainatate.. au avut anumite motive.. | |
|
| |
karinaaa
Numarul mesajelor : 118 Varsta : 32 Data de inscriere : 05/08/2007
| Subiect: Re: Banii sau copiii? 2007-08-16, 00:58 | |
| pai sunt unele locuri de munca in care salariul e bataie de joc....suntem in Romania!!!!!shi mama ar fi vrut sa plece....sau sa-l trimita pe tata!!dak ar pleca mama ar insemna sa fac eu curat in toata casa,sa pun la spala,sa calc,sa am grija de fratemio...shi ash face toate astea....shi dupa am avea shi bani...mai multzi bani..avem shi asha ne descurcam....dar dak am avea bani sa nu avem grija de maine ar fi perfect....shi dak ar pleca n-ash avea nik impotriva... | |
|
| |
Ioana Admin
| Subiect: Re: Banii sau copiii? 2007-08-16, 01:23 | |
| parintii merg in strtainatate pt ca zic ca aduc bani la copii, dar nu stiu 2 aspecte: 1. Acolo banii se fac mult mai greu decat in romana...daca aici mergi si tunzi iarba din fata blocului si iti da 1 milion, acolo faci curat toata ziua imprejurul blocului pt asa ceva 2. Banii le iau mintile. ei uita ca lasa copii cu sufletul sfasiat acasa...eu nu pot sa stau nici la bunica la tara mai mult de o saptamana, cum as rezista daca ar pleca parintii in strainatare? si copiii astia care sufera asa cand sunt mici ajung hoti si puscariasi/... | |
|
| |
karinaaa
Numarul mesajelor : 118 Varsta : 32 Data de inscriere : 05/08/2007
| Subiect: Re: Banii sau copiii? 2007-08-16, 01:42 | |
| nu e adevarat!!!adik multzi raman traumatizatzi da eu privesc din perspectiva mea!!!!
dincolo eshti mult mai bine platit!!!! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Banii sau copiii? | |
| |
|
| |
| Banii sau copiii? | |
|