Tom povesteste despre o fata cu care a fost dupa un concert
"Anul trecut,dupa un turneu ne intorceam cu autocarul la hotel.Am dat autografe in fata hotelului cam 30.min si abia asteptam sa dorm.Am urcat sus cu liftul si in fata camerei mele era o fata.Am vorbit si ea m-a facut sa rad.I-am zambit si am intrat in camera.Cateva minute mai tarziu mi-a batut la usa.Eu tocmai aprinsesem televizorul si intram la dus.Fata aparuse de nicaieri,radea si eu am intrebat-o ce este.Ea mi-a spus ca vrea sa fie cu mine si mi-a zambit provocator.Si eu i-am zis <<OK, vino in camera...>>Ea a zambit si am lasat-o sa intre.Dupa un concert sunt mereu emotiv si nu sunt prea responsabil.Abia dupa cateva secunde m-am gandit ca poate nu era o idee buna sa las sa intre in camera mea o straina.Dar intrase deja;nu mai putea sa o dau afara.Am oprit apa si am luat niste bauturi de la minubar.Luminile erau deja stinse,dar nu pentru ca asteptam o fata si era si panoul cu 'nu deranjati' la usa.Apoi ne-am asezat pe pat si ne-am uitat putin la TV,dar ea nu zicea nimic.Apoi i-am spus <<pentru cineva care vrea sa fie cu mine esti cam tacuta>>.Apoi am inceput sa vorbim.si pe urma am scapat de tot ce ne deranja.A fost fantastic;cred ca amandoi am avut parte de o noapte frumoasa.Bineinteles,nu dau detalii.Ea avea 17 ani,dar implinea 18 in curand.Apoi ni s-a facut foame si am apelat la room-service.Era ora 23.00;10min mai tarziu mancam paste cu sos tomat si branza.I-am cerut numarul de telefon, mi l-a dat,dar n-am sunat-o...Dupa povestea asta ne-am inspirat pentru versurile de la Reden"
:omgf: