♪ Music.WithMe.Us♪
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
♪ Music.WithMe.Us♪

♪♥♪ Be the best and fuck the rest ♪♥♪

AcasaAcasa  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Nelamuriri in legatura cu melodiile/videoclipurile postate

In jos 
5 participan?i
AutorMesaj
Ioana
Admin
Ioana

Numarul mesajelor : 2632
Varsta : 31
Data de inscriere : 02/07/2007

Nelamuriri in legatura cu melodiile/videoclipurile postate Empty
MesajSubiect: Nelamuriri in legatura cu melodiile/videoclipurile postate   Nelamuriri in legatura cu melodiile/videoclipurile postate Empty2007-07-04, 01:30

Daca aveti ceva nelamuriri-aici!
Adica nu va apucati in topicul de download sa ma intrebati de ce e expirat un link sau chestii dinastea
Sus In jos
https://travel.ace.st
Bebe_Tinka
Cool Member
Bebe_Tinka

Numarul mesajelor : 28
Data de inscriere : 04/07/2007

MesajSubiect: Re: Nelamuriri in legatura cu melodiile/videoclipurile postate   Nelamuriri in legatura cu melodiile/videoclipurile postate Empty2007-07-04, 05:02

ka sa nu deschid un topik nou....kare shtie makar un site de unde pot downloada filme???? please....
Sus In jos
Ioana
Admin
Ioana

MesajSubiect: Re: Nelamuriri in legatura cu melodiile/videoclipurile postate   Nelamuriri in legatura cu melodiile/videoclipurile postate Empty2007-07-04, 05:05

nu stiu... sad incearca pe oDC sau dc++
Sus In jos
Old'Bonnie
Dare For More
Old'Bonnie

Numarul mesajelor : 818
Varsta : 32
Data de inscriere : 03/07/2007

MesajSubiect: Re: Nelamuriri in legatura cu melodiile/videoclipurile postate   Nelamuriri in legatura cu melodiile/videoclipurile postate Empty2007-07-04, 05:06

site nu stiu

dar poti downloada de pe Strong DC ++ este un program de download ;)
Sus In jos
http://dark-things.myforum.ro
ana_dulcika

ana_dulcika

Numarul mesajelor : 374
Varsta : 33
Data de inscriere : 05/07/2007

MesajSubiect: Re: Nelamuriri in legatura cu melodiile/videoclipurile postate   Nelamuriri in legatura cu melodiile/videoclipurile postate Empty2007-07-05, 07:24

Old'Bonnie a scris:
site nu stiu

dar poti downloada de pe Strong DC ++ este un program de download ;)

imi spui j mie kum sa-l instalez k nu am reusit, dak il ai u

j filme io mai iau de pe bitcomet
Sus In jos
http://ana-maria-dulcik.hi5.com
psihing

Numarul mesajelor : 13
Data de inscriere : 07/07/2007

MesajSubiect: Re: Nelamuriri in legatura cu melodiile/videoclipurile postate   Nelamuriri in legatura cu melodiile/videoclipurile postate Empty2007-07-07, 04:23

hai sa-ti explic ceva:filmele sunt au copy right ca orice produs si nici un site nu o sa iti puna tot filmul in fata pentru ca risca un proces,deci trebuie sa cauti pe forumuri/site-uri de warez aceste lucruri sau pe torrente.Incearca sa-ti faci un user pe un tracker privat unde esti sigura de ce filme iti dau.

am o intrebare:de ce nu se pot posta in special programe de editat pe poze?adica videoclipurile nu au copy right si ele,iar restul programelor(antivirusi,playere etc.)au copy right?
Sus In jos
Ioana
Admin
Ioana

MesajSubiect: Re: Nelamuriri in legatura cu melodiile/videoclipurile postate   Nelamuriri in legatura cu melodiile/videoclipurile postate Empty2007-07-09, 07:50

Stiu forumuri care au fost inchise din cauza ca postau programe...pe myforum... nu stiu, am impresia ca serverul asta (withme.us) nu inchide asa usor forumuri da noh...nu vreau sa risc
Sus In jos
psihing

Numarul mesajelor : 13
Data de inscriere : 07/07/2007

MesajSubiect: Re: Nelamuriri in legatura cu melodiile/videoclipurile postate   Nelamuriri in legatura cu melodiile/videoclipurile postate Empty2007-07-10, 11:48

Ioana a scris:
Stiu forumuri care au fost inchise din cauza ca postau programe...pe myforum... nu stiu, am impresia ca serverul asta (withme.us) nu inchide asa usor forumuri da noh...nu vreau sa risc

pe myforum daca citeai regulile vedeai clar ca nu aveai voie cu forumuri de warez,dar cine mai citeste regulile in ziua de azi.Normal ce au facut ei se numeste warez si desi nici un fisier pe care il puneai ei la share nu era hostat pe serverul ftp tot a fost inchis.Ar trebui sa-ti iei un domeniu de la www.110mb.com deoarece acolo nu prea sunt probleme cu warezul atata timp cat nu hostezi nimic de acest gen pe FTP,doar daca ai un tracker iti da disable la cont.Oricum citeste regulile inainte sa-ti faci cont pe astfel de site-uri.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Nelamuriri in legatura cu melodiile/videoclipurile postate   Nelamuriri in legatura cu melodiile/videoclipurile postate Empty

Sus In jos

Nelamuriri in legatura cu melodiile/videoclipurile postate
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Tutorial de uploadare a melodiile/videoclipurilor
» Melodiile trupei tale preferate...care nu iti plac

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
♪ Music.WithMe.Us♪ :: Welcome :: Pentru Utilizatori-
Mergi direct la: