| Nelamuriri in legatura cu melodiile/videoclipurile postate | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Ioana Admin
Numarul mesajelor : 2632 Varsta : 31 Localisation : Tg Mures Data de inscriere : 02/07/2007
| Subiect: Nelamuriri in legatura cu melodiile/videoclipurile postate 2007-07-04, 01:30 | |
| Daca aveti ceva nelamuriri-aici! Adica nu va apucati in topicul de download sa ma intrebati de ce e expirat un link sau chestii dinastea | |
|
| |
Bebe_Tinka Cool Member
Numarul mesajelor : 28 Varsta : 31 Localisation : Planeta Pamant,Republica Moldova,Chishinau. Data de inscriere : 04/07/2007
| Subiect: Re: Nelamuriri in legatura cu melodiile/videoclipurile postate 2007-07-04, 05:02 | |
| ka sa nu deschid un topik nou....kare shtie makar un site de unde pot downloada filme???? please.... | |
|
| |
Ioana Admin
Numarul mesajelor : 2632 Varsta : 31 Localisation : Tg Mures Data de inscriere : 02/07/2007
| Subiect: Re: Nelamuriri in legatura cu melodiile/videoclipurile postate 2007-07-04, 05:05 | |
| nu stiu... incearca pe oDC sau dc++ | |
|
| |
Old'Bonnie Dare For More
Numarul mesajelor : 818 Varsta : 32 Localisation : °Targu Mures°° Data de inscriere : 03/07/2007
| Subiect: Re: Nelamuriri in legatura cu melodiile/videoclipurile postate 2007-07-04, 05:06 | |
| site nu stiu
dar poti downloada de pe Strong DC ++ este un program de download ;) | |
|
| |
ana_dulcika
Numarul mesajelor : 374 Varsta : 33 Localisation : Rm. Valcea Data de inscriere : 05/07/2007
| Subiect: Re: Nelamuriri in legatura cu melodiile/videoclipurile postate 2007-07-05, 07:24 | |
| - Old'Bonnie a scris:
- site nu stiu
dar poti downloada de pe Strong DC ++ este un program de download ;) imi spui j mie kum sa-l instalez k nu am reusit, dak il ai u j filme io mai iau de pe bitcomet | |
|
| |
psihing
Numarul mesajelor : 13 Data de inscriere : 07/07/2007
| Subiect: Re: Nelamuriri in legatura cu melodiile/videoclipurile postate 2007-07-07, 04:23 | |
| hai sa-ti explic ceva:filmele sunt au copy right ca orice produs si nici un site nu o sa iti puna tot filmul in fata pentru ca risca un proces,deci trebuie sa cauti pe forumuri/site-uri de warez aceste lucruri sau pe torrente.Incearca sa-ti faci un user pe un tracker privat unde esti sigura de ce filme iti dau.
am o intrebare:de ce nu se pot posta in special programe de editat pe poze?adica videoclipurile nu au copy right si ele,iar restul programelor(antivirusi,playere etc.)au copy right? | |
|
| |
Ioana Admin
| Subiect: Re: Nelamuriri in legatura cu melodiile/videoclipurile postate 2007-07-09, 07:50 | |
| Stiu forumuri care au fost inchise din cauza ca postau programe...pe myforum... nu stiu, am impresia ca serverul asta (withme.us) nu inchide asa usor forumuri da noh...nu vreau sa risc | |
|
| |
psihing
Numarul mesajelor : 13 Data de inscriere : 07/07/2007
| Subiect: Re: Nelamuriri in legatura cu melodiile/videoclipurile postate 2007-07-10, 11:48 | |
| - Ioana a scris:
- Stiu forumuri care au fost inchise din cauza ca postau programe...pe myforum... nu stiu, am impresia ca serverul asta (withme.us) nu inchide asa usor forumuri da noh...nu vreau sa risc
pe myforum daca citeai regulile vedeai clar ca nu aveai voie cu forumuri de warez,dar cine mai citeste regulile in ziua de azi.Normal ce au facut ei se numeste warez si desi nici un fisier pe care il puneai ei la share nu era hostat pe serverul ftp tot a fost inchis.Ar trebui sa-ti iei un domeniu de la www.110mb.com deoarece acolo nu prea sunt probleme cu warezul atata timp cat nu hostezi nimic de acest gen pe FTP,doar daca ai un tracker iti da disable la cont.Oricum citeste regulile inainte sa-ti faci cont pe astfel de site-uri. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Nelamuriri in legatura cu melodiile/videoclipurile postate | |
| |
|
| |
| Nelamuriri in legatura cu melodiile/videoclipurile postate | |
|