♪ Music.WithMe.Us♪
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
♪ Music.WithMe.Us♪

♪♥♪ Be the best and fuck the rest ♪♥♪

AcasaAcasa  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Probleme cu notele (anul trecut)

In jos 
+2
Bebe_Tinka
Ioana
6 participan?i
AutorMesaj
Ioana
Admin
Ioana

Numarul mesajelor : 2632
Varsta : 31
Data de inscriere : 02/07/2007

Probleme cu notele (anul trecut) Empty
MesajSubiect: Probleme cu notele (anul trecut)   Probleme cu notele (anul trecut) Empty2007-07-03, 13:26

ati avut cv probleme cu note mici la sc? corigente sau chestii de-astea... :king: :queen:
Sus In jos
https://travel.ace.st
Bebe_Tinka
Cool Member
Bebe_Tinka

Numarul mesajelor : 28
Data de inscriere : 04/07/2007

MesajSubiect: Re: Probleme cu notele (anul trecut)   Probleme cu notele (anul trecut) Empty2007-07-04, 05:20

korigenta nu am fost niciodata!! :cheers: dap....akum am terminat klasa a 8-a,shi e prima data kand imi iese nota 7 la semestru!!!! shi nu numai la un obiekt!!! la vreo 2-3!!! shi cel mai rau e ka primu` semestru am avut la obiektele respektive 9!!! adevaru` e k semestrul 2 m-am kam lasat de karte....da` la anu` tre sa ma pun ku burta pe karte k vin examenele!!

asta e problema mea....nu e cine shtie ce...x

Ultima editare efectuata de catre in 2007-07-04, 05:22, editata de 1 ori
Sus In jos
Ioana
Admin
Ioana

Numarul mesajelor : 2632
Data de inscriere : 02/07/2007

MesajSubiect: Re: Probleme cu notele (anul trecut)   Probleme cu notele (anul trecut) Empty2007-07-04, 05:21

si eu am terminat clasa a 8-a, si n-am avut cine stie ce probleme, doar k am luat un 2 la fizik
Sus In jos
https://travel.ace.st
lorry_liebe_th
rOckY-GirL
lorry_liebe_th

Numarul mesajelor : 1016
Varsta : 33
Data de inscriere : 05/07/2007

MesajSubiect: Re: Probleme cu notele (anul trecut)   Probleme cu notele (anul trecut) Empty2007-07-05, 15:03

eu am terminat a noua limbutza si nu prea am avut probleme decat cu un 4 la romana pe primul semestru :D dar pe sem 2 am avut media 9 rusinos
Sus In jos
http://love-black.hi5.com
ana_dulcika

ana_dulcika

Numarul mesajelor : 374
Varsta : 33
Data de inscriere : 05/07/2007

MesajSubiect: Re: Probleme cu notele (anul trecut)   Probleme cu notele (anul trecut) Empty2007-07-06, 04:03

ee, io pe la info;));)), doi de 5 p-akolo, aaa j la mate in teza pe primu sem 4:)))), d ain rest nop, medie peste 9 anuala, n-am treaba :D:D:D:D
Sus In jos
http://ana-maria-dulcik.hi5.com
tina
In LoVe with HIM
tina

Numarul mesajelor : 394
Varsta : 32
Data de inscriere : 03/08/2007

MesajSubiect: Re: Probleme cu notele (anul trecut)   Probleme cu notele (anul trecut) Empty2007-08-03, 11:08

eu nu am avut probleme cu asa ceva :D
Sus In jos
karinaaa

karinaaa

Numarul mesajelor : 118
Varsta : 32
Data de inscriere : 05/08/2007

MesajSubiect: Re: Probleme cu notele (anul trecut)   Probleme cu notele (anul trecut) Empty2007-08-11, 03:36

nu am avut probleme...in 5-8 cea mai mik nota o fost 7 shi cea mai mik medie 9....numa nota la purtare era in pericol dak nu invatzam asha bine...m-am luat in gura cu totzi profesorii shi cu directoarea...or facut consiliu profesoral pt mine....shi or bagat nishte motive k shi at i-am contrazis...deshi plangeam k trebuiau sa vina parintzii la sc 8-|....dupa consiliu ala m-am linishtit..shi mi-am mushcat limba de multe ori...da consider k tot ce am zis a fost total adevarat...shi dka dira nu o facut cum am vrut eu(aici nu am avut dreptate) da m-am saturat sa am vanatai k ma loveau aia din spate....shi nu o vrut sa ma mute shi am zis la revedere shi am plecat din ora...nah...la liceu trebe sa fiu cuminte k nu mai imi permit....
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Probleme cu notele (anul trecut)   Probleme cu notele (anul trecut) Empty

Sus In jos

Probleme cu notele (anul trecut)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Probleme
» Messenger [probleme, comentarii...]

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
♪ Music.WithMe.Us♪ :: Welcome :: Pentru Utilizatori-
Mergi direct la: