Inca de la inceput parintii fetei se impotriveau relatiei cu acest baiat.Ii spuneau k el va pleca pentru studii shi ca ea va avea numai de suferit dak va avea o relatie cu el.
Fata il iubea mult pe baiat shi tot timpul il intreba:Cat de mult ma iubeshti?
Baiatul nu prea shtia sa-si exprime dragostea, iar fata se intrista de fiecare data. Din cauza acestui fapt shi din cauza impotrivirii parintilor fata adesea isi varsa furia pe baiat,dar baiatul nu facea altceva decat sa indure in liniste.
Dupa catziva ani, baiatul a absolvit liceul si a decis sa-shi continuie studiile in alta tara.Inainte de a pleca ia propus fetei : Nu prea ma pricep cu cuvintele, dar tot ce shtiu e faptul ca te iubesc.Daca imi permiti voi avea grija de tine pentru tot restul vietzii mele.Cat despre familia ta,voi face tot ce-mi sta in putintza pentru a-i convinge.Vrei sa fii sotzia mea?
Fata a acceptat shi la rugamintile baiatului familia fetei a fost shi ea de accord,astefel inainte de a pleca, ei s-au logodit.
In timp ce baiatul isi continua stuudiile in alta tzara,fata s-a angajat.Vorbeau cu ajutorul internetului shi prin telefon,dar chiar daca le era greu nu renuntzau sa-shi arate dragostea.
Intr-o zi, in timp ce fata se indrepta catre serviciu, o mashina shi-a pierdut controlul shi a lovit-o.Cand s-a trezit, shi-a vazut parintii ce stateau langa patul ei shi a realizat ca i s-a intamplat ceva grav. Vazandu-shi mama plangand,a incercat sa o linisteasca,dar a realizat k tot ce putea face era mimeze k vorbeshte. Isi pierduse vocea.Doctorii au explicat ca pierderea vocii se cauzeaza impactului puternic asupra creierului.Vazandushi parintii plangand shi ea ne putand sa zica nik a leshinat.
Cat timp a stat in spital singurul lucru ce o facea sa se simta mai bine era plansul.Ajungand acasa,totul i se parea la fel exceptand telefonul care suna, dar nu avea cum sa raspunda,nu voia ca baiatul sa afle ce se intamplase.I-a scris o scrisoare I care ii spunea ca relatia lor numai are rost.Baiatul a trimis milione shi milione de raspunsuri,shi a dat o gramada de telefoane,dar tot ce putea face fata era sa planga, sa planga in interiorul sau.
Parintii au hotarat sa se mute, sperand ca ea va putea uita totul shi ca va fi mai fericita.
Incepand un fel de viatza noua,fata a invatzat limbajul semnelor, spunandu-shi in fiecare zi ca trebuie sa-l uite pe acel baiat.Intr-o zi, o buna prietena a vizitat-o shi i-a spus ca el s-a intors.Auzind acestea fata shi-a rugat pritena sa nu-l lase pe baiat sa afle ce i se intamplase.De atunci numai aflase nici o veste despre el.
Un an a trecut shi prietena ei a vizitat-o din nou, insa acum cu un plic in care era o invitatzie la nunta baiatului.Fata a fost spulberata.A deschis plicul si.shi-a vazut numele .
Cand a vrut sa-shi intrebe prietena ce se intampla,a ridicat capul si l-a vazut pe baiat stand chiar in fata ei.Acesta a folosit limbajul semnelor shi I-a spus .Mi-a trebuit un an sa invatz acest limbaj,doar ca sa ti arat k nu am uitat de promisiunea noastra.Da-mi sansa sa fiu vocea ta.TE IUBESC!!! Cu asta i-a pus inelul pe deget. Fata in final a zambit.