Stii ca esti dependent/a de acest forum cand:
- primesti pe mail o gluma/banc/ceva dragut, sensibil sau haios si dupa ce o citesti ii dai repede copy&paste si o pui pe forum
- daca se intampla ca intr`o zi cand vrei sa intri pe
https://travel.ace.st iti apare "page cannot be displayed", atunci aia e o ZI PROASTA (da`stiti voi, d`aia, "a reeeeeaaally bad day"); in primul rand iti vine sa dai cu calculatorul de pamant, apoi intri pe alte site`uri, si acolo, ce sa vezi, MERGE !!! dupa care incerci la fiecare 2-3-5-10 min. (in functzie de gradul de dependentza) sa vezi daca apare mult-indragita-prima-pagina-
https://travel.ace.st- cel putin o persoana din familia ta (sora/frate/mama/tata) iti spune "da` mai termina draga, cu forumu`asta!"
- spuneti cel putin o data pe zi " am citit pe forum k .."
- ti s`a ars sau racit mancarea cel putin de 2-3 ori citind pe forum
- parca ai devenit mai...bun, nu`i asa ?; hmmm, ba ai inceput chiar sa te rogi, pai de obicei tu nu prea te rugai si acum uite, chiar te rogi si NU NUMAI ca te rogi, dar te rogi PENTRU ALTII!!! pe care nici nu ii cunosti..si constati ca asta iti da asa un sentiment de bine si.... astepti cu nerabdare o noua dimineata ca sa poti vedea ink o data mesajul "Thanks, you are now logged in.."
- parintii se supara ca ti`ai facut un obicei din a sta la calc pana la 2 noaptea in loc sa dormi ...iar dimineatza nu te`ai mai trezi.
- prietenii tai cunosc multe personaje de pe forum si povestile lor fara sa fi citit vreun mesaj.
- iti petreci sambetele si duminicile la intalnire cu fetele cunoscute pe forum
- cand dai refresh din 10 in 10 de secunde sa vezi daca a mai postat careva ceva pe undeva
-cand visezi continutul unor mesaje de pe forum sau chiar membrii ai forumului pe care nu i`ai vazut in realitate niciodata
- cand te plimbi prin parc sau te duci in alt oras, te uiti lung la alte persoane si te intrebi (sau chiar le intrebi) oare n`or fi si ele "de pe forumul travel.ace.st"
- cand scrii un mail iti lipseste lista de smile`uri de pe forum, simti ca nu iti poti exprima asa cum trebuie sentimentele daca nu pui un party time sau un , ceva acolo; cand ii scrii unei prietene de pe forum devine mai simplu, ca ii explici "emoticon`ul", de ex. "stii tu, imi vine sa ma dau cu capu`de zid k ala de pe forum"
- te trezesti dintr`o data k ai prietene in toata tzara! Spui cu mandrie " am o prietena in Bucuresti/Iasi/Constanta/Braila". Marfa, nu ?
- cand ai o criza existentiala si te vindeci dupa 10 minute de chat... k deh cu nebunele de pe aici greu e sa fii trist
- cand parintii deja te roaga sa iesi afara sau in disco, k sa te mai aerisesti de la atata stat la calculator
- cand in lista de favorites ai un folder cu cel putin 10 link`uri de pe forum catre subiecte de discutie pe care vrei sa le deschizi mai repede...
- atunci cand ai teme cu caru`, de citit 200 de pagini pana luni, sambata seara nu ai iesit nicaieri, dar e duminik si u tot in fatza calculatorului esti, la o barfa cu traumatele
- daca nu iti merge netu` esti pe cale sa innebunesti si imediat suni pe cineva sa iti spuna ce se mai scrie
Am vazut topicul asta pe un forum RBD si eram pe jos de ras....sper sa va placa