♪ Music.WithMe.Us♪
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
♪ Music.WithMe.Us♪

♪♥♪ Be the best and fuck the rest ♪♥♪

AcasaAcasa  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Sex la prima intalnire ?

In jos 
+2
Pink Girl
Ioana
6 participan?i

Sex la prima intalnire?
Da
Sex la prima intalnire ? Vote_lcap0%Sex la prima intalnire ? Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Nu
Sex la prima intalnire ? Vote_lcap100%Sex la prima intalnire ? Vote_rcap
 100% [ 7 ]
Nu stiu
Sex la prima intalnire ? Vote_lcap0%Sex la prima intalnire ? Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Total voturi : 7

AutorMesaj
Mihaela
Vizitator

Sex la prima intalnire ? Empty
MesajSubiect: Sex la prima intalnire ?   Sex la prima intalnire ? Empty2007-07-23, 08:51

Sex de la prima intalnire?
Considerat in neregula de multe femei si mai ales de foarte multi barbati.
Ce inseamna pentru o relatie sa faci sex de la prima intalnire, o poate afecta in vreun fel?
Ce se intampla dupa ce doi oameni se cunosc, se plac si fac sex din prima? Relatia poate continua? Daca nu, de ce?
Ce ii face pe barbati sa fie reticenti cand vine vorba despre sex la prima intalnire? In fond, mai toti barbatii isi doresc sex fara obligatii. Din pacate insa, atunci cand asta se intampla unii au comportamente ciudate. Sa vedem de ce...

Probabil ca prima intrebare pe care ar trebui sa ne-o punem ar fi ce exact isi doreste barbatul de la femeie, ce fel de relatie doreste sa aiba cu ea. Daca el isi doreste o viitoare sotie, o mama pentru copiii lui si tot asa, mai mult ca sigur ca va fi reticent in privinta unei femei care accepta sa faca sex din prima. Daca el isi doreste doar sex, probabil ca o sa accepte fara nici o problema.

Doar, pana la urma, primeste exact ceea ce a cautat. Desigur ca problema apare in ceea ce ii priveste pe cei care isi doresc o relatie stabila. De obicei acesti barbati nu se mai intalnesc a doua oara cu femeia respectiva sau o iau ca pe o femeie usoara si o trateaza ca atare.

De unde acest comportament? La urma urmei si femeile sunt fiinte sexuale, la fel ca si barbatii. Orgasmul lor este mult mai complex decat cel al barbatilor si este normal ca si ele sa aiba dorinta sexuala si sa o puna in practica. E greu si pentru o femeie sa se stapaneasca cand vine vorba de un barbat pe care il doreste la fel cum este si pentru un barbat.

Sa aud si pareri de la voi ...
Sus In jos
Ioana
Admin
Ioana

Numarul mesajelor : 2632
Varsta : 31
Data de inscriere : 02/07/2007

MesajSubiect: Re: Sex la prima intalnire ?   Sex la prima intalnire ? Empty2007-07-23, 09:00

Nici intr-un caz la prima intalnire...adik, hellooo!! azi l-ai/ai cunoscut/o si deja te culci cu el?? no way, e prea devreme
Sus In jos
https://travel.ace.st
Pink Girl

Pink Girl

Numarul mesajelor : 27
Varsta : 31
Data de inscriere : 23/07/2007

MesajSubiect: Re: Sex la prima intalnire ?   Sex la prima intalnire ? Empty2007-07-23, 09:48

I agree with u WTF???!!!!!!!!!
Sus In jos
http://www.wakeup.myforum.ro
andreea cristina

andreea cristina

Numarul mesajelor : 33
Data de inscriere : 07/07/2007

MesajSubiect: Re: Sex la prima intalnire ?   Sex la prima intalnire ? Empty2007-07-27, 02:43

De acorddd
Sus In jos
tina
In LoVe with HIM
tina

Numarul mesajelor : 394
Varsta : 32
Data de inscriere : 03/08/2007

MesajSubiect: Re: Sex la prima intalnire ?   Sex la prima intalnire ? Empty2007-08-03, 07:59

nici eu nu sunt deacord cu asta..........totusi e prima zi ...poate fi vorba de un one-night-stand....oricum nu sunt de acord in niciuna din cazuri ..
Sus In jos
karinaaa

karinaaa

Numarul mesajelor : 118
Data de inscriere : 05/08/2007

MesajSubiect: Re: Sex la prima intalnire ?   Sex la prima intalnire ? Empty2007-08-05, 13:43

din cate am observat numai Mihaela are mai mult de 14-15 shi nu shi-a dat cu parerea...sau n-am intzeles eu....logik k noi astea de 14-15 ani nici nu ne gandim la asta...deocamdata suntem nishte copile shi visam la Prince Charming....
Sus In jos
tina
In LoVe with HIM
tina

Numarul mesajelor : 394
Data de inscriere : 03/08/2007

MesajSubiect: Re: Sex la prima intalnire ?   Sex la prima intalnire ? Empty2007-08-05, 13:48

yo nu visez la prince charming k ala nu exista :D
Sus In jos
karinaaa

karinaaa

Numarul mesajelor : 118
Data de inscriere : 05/08/2007

MesajSubiect: Re: Sex la prima intalnire ?   Sex la prima intalnire ? Empty2007-08-05, 13:53

mey...poate k am vb la plural despre mine...mie mi se pare k altu k el nu exista...deshi nu-i pt mine.... in fine e complicat!!
Sus In jos
alisa_sweet

alisa_sweet

Numarul mesajelor : 156
Varsta : 37
Data de inscriere : 10/08/2007

MesajSubiect: Re: Sex la prima intalnire ?   Sex la prima intalnire ? Empty2007-08-15, 03:13

eu nu sunt de acord pentru ca daca o mai faci si neprotejat ...poti lua multe boli.. eu sunt acel gen de fata care prefer sa avem o relatie de ceva timp sau macar sa ne cunoastem de o vreme apoi poate accept si sa am relatii imtime cu un baiat

depinde de fiecare persoana si de modul ei de a gandi

.. si niciodata nu stii la ce duce aceasta relatie intima ..poate fi doar o aventura, o relatie de lunga durata si de ce nu chiar si o casatorie... depinde de foarte multi factori cum se va sfarsi aceasta relatie...
Sus In jos

Sex la prima intalnire ?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Prima iubire
» Dragoste la prima vedere
» Unde vreti sa se intample "prima data"?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
♪ Music.WithMe.Us♪ :: Welcome :: Pentru Utilizatori-
Mergi direct la: