| Ti-ai condamna mama? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Mihaela Vizitator
| Subiect: Ti-ai condamna mama? 2007-07-23, 08:05 | |
| Presupunem ca mama ta a ramas insarcinata la o varsta frageda si apoi te-a abandonat la un orfelinat sau in spital. Mai tarziu o intalnesti. Ce sentimente crezi ca ai avea pentru ea? Ai condamna-o pentru ca te-a abandonat? |
|
| |
Ioana Admin
Numarul mesajelor : 2632 Varsta : 31 Localisation : Tg Mures Data de inscriere : 02/07/2007
| Subiect: Re: Ti-ai condamna mama? 2007-07-23, 08:09 | |
| Pentru inceput, as incerca sa vad de ce a facut acest lucru... Pentru ca daca nu avea bani cand m-a nascut, a fost spre binele meu sa ma abanndoneze Dar daca a facut-o pt ca nu avea nevoie de un copil, n-ar mai fi mama mea! Oricat ar plange pe langa mine, daca n-a fost instare sa fie alaturi de mine in cele mai importante momente din viata mea pana atunci, sa ma sprijine, sa ma invete, n-as mai recunoaste-o ca fiind mama mea! | |
|
| |
Pink Girl
Numarul mesajelor : 27 Varsta : 31 Data de inscriere : 23/07/2007
| Subiect: Re: Ti-ai condamna mama? 2007-07-23, 09:55 | |
| - Ioana a scris:
- Pentru inceput, as incerca sa vad de ce a facut acest lucru... Pentru ca daca nu avea bani cand m-a nascut, a fost spre binele meu sa ma abanndoneze
Dar daca a facut-o pt ca nu avea nevoie de un copil, n-ar mai fi mama mea! Oricat ar plange pe langa mine, daca n-a fost instare sa fie alaturi de mine in cele mai importante momente din viata mea pana atunci, sa ma sprijine, sa ma invete, n-as mai recunoaste-o ca fiind mama mea! si eu as face la fel! insa nu mias dori o situatzie ca asta | |
|
| |
Ioana Admin
Numarul mesajelor : 2632 Varsta : 31 Localisation : Tg Mures Data de inscriere : 02/07/2007
| Subiect: Re: Ti-ai condamna mama? 2007-07-26, 07:45 | |
| nici eu, pentru ca inainte de toate, eu sufar cel mai mult | |
|
| |
tina In LoVe with HIM
Numarul mesajelor : 394 Varsta : 32 Localisation : in his heart Data de inscriere : 03/08/2007
| Subiect: Re: Ti-ai condamna mama? 2007-08-03, 08:35 | |
| intai as sta de vorba cu ea...poate a fost nevoita sa faca asta...oricum crek nu mi-ar fi usor si as condamna-o intr-un fel desi as ierta-o (daca intelege cineva ce vreau sa spun) | |
|
| |
LutzaAngel
Numarul mesajelor : 36 Varsta : 31 Localisation : undeva pe un norisor care se afla roz Data de inscriere : 12/08/2007
| Subiect: Re: Ti-ai condamna mama? 2007-08-12, 03:00 | |
| poi intr-un fel as fi suparata pe ea..dar desigur k nu am so resping..am s-o iubesc si mai mult pe zi ce trece..si o sa-i cer o explikatie | |
|
| |
alisa_sweet
Numarul mesajelor : 156 Varsta : 37 Localisation : prin....zona..pe undeva Data de inscriere : 10/08/2007
| Subiect: Re: Ti-ai condamna mama? 2007-08-15, 03:47 | |
| cred ca mai intai as afla motivul apoi as critica-o.. poate m-as impaca cu ea daca chiar a fost nevoita sa ma abandoneze | |
|
| |
karinaaa
Numarul mesajelor : 118 Varsta : 32 Data de inscriere : 05/08/2007
| Subiect: Re: Ti-ai condamna mama? 2007-08-16, 00:41 | |
| nu ma pot gandi la asta!!!oricum shtiu k mami nu m-ar fi dat never...nici dak traia in strada....da nu e cazu pt k mami a shtiut sa-shi faca un viitor...
shtitzi cum se zice mama e cea care te creshte nu care te nashte....da ash ierta-o.... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ti-ai condamna mama? | |
| |
|
| |
| Ti-ai condamna mama? | |
|