♪ Music.WithMe.Us♪
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
♪ Music.WithMe.Us♪

♪♥♪ Be the best and fuck the rest ♪♥♪

AcasaAcasa  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Ti-ai condamna mama?

In jos 
+2
Pink Girl
Ioana
6 participan?i
AutorMesaj
Mihaela
Vizitator

Ti-ai condamna mama? Empty
MesajSubiect: Ti-ai condamna mama?   Ti-ai condamna mama? Empty2007-07-23, 08:05

Presupunem ca mama ta a ramas insarcinata la o varsta frageda si apoi te-a abandonat la un orfelinat sau in spital. Mai tarziu o intalnesti. Ce sentimente crezi ca ai avea pentru ea? Ai condamna-o pentru ca te-a abandonat?
Sus In jos
Ioana
Admin
Ioana

Numarul mesajelor : 2632
Varsta : 31
Data de inscriere : 02/07/2007

MesajSubiect: Re: Ti-ai condamna mama?   Ti-ai condamna mama? Empty2007-07-23, 08:09

Pentru inceput, as incerca sa vad de ce a facut acest lucru... Pentru ca daca nu avea bani cand m-a nascut, a fost spre binele meu sa ma abanndoneze
Dar daca a facut-o pt ca nu avea nevoie de un copil, n-ar mai fi mama mea! Oricat ar plange pe langa mine, daca n-a fost instare sa fie alaturi de mine in cele mai importante momente din viata mea pana atunci, sa ma sprijine, sa ma invete, n-as mai recunoaste-o ca fiind mama mea!
Sus In jos
https://travel.ace.st
Pink Girl

Pink Girl

Numarul mesajelor : 27
Data de inscriere : 23/07/2007

MesajSubiect: Re: Ti-ai condamna mama?   Ti-ai condamna mama? Empty2007-07-23, 09:55

Ioana a scris:
Pentru inceput, as incerca sa vad de ce a facut acest lucru... Pentru ca daca nu avea bani cand m-a nascut, a fost spre binele meu sa ma abanndoneze
Dar daca a facut-o pt ca nu avea nevoie de un copil, n-ar mai fi mama mea! Oricat ar plange pe langa mine, daca n-a fost instare sa fie alaturi de mine in cele mai importante momente din viata mea pana atunci, sa ma sprijine, sa ma invete, n-as mai recunoaste-o ca fiind mama mea!

si eu as face la fel!

insa nu mias dori o situatzie ca asta esti sigur?
Sus In jos
http://www.wakeup.myforum.ro
Ioana
Admin
Ioana

Numarul mesajelor : 2632
Data de inscriere : 02/07/2007

MesajSubiect: Re: Ti-ai condamna mama?   Ti-ai condamna mama? Empty2007-07-26, 07:45

nici eu, pentru ca inainte de toate, eu sufar cel mai mult
Sus In jos
https://travel.ace.st
tina
In LoVe with HIM
tina

Numarul mesajelor : 394
Varsta : 32
Data de inscriere : 03/08/2007

MesajSubiect: Re: Ti-ai condamna mama?   Ti-ai condamna mama? Empty2007-08-03, 08:35

intai as sta de vorba cu ea...poate a fost nevoita sa faca asta...oricum crek nu mi-ar fi usor si as condamna-o intr-un fel desi as ierta-o (daca intelege cineva ce vreau sa spun)
Sus In jos
LutzaAngel

LutzaAngel

Numarul mesajelor : 36
Data de inscriere : 12/08/2007

MesajSubiect: Re: Ti-ai condamna mama?   Ti-ai condamna mama? Empty2007-08-12, 03:00

poi intr-un fel as fi suparata pe ea..dar desigur k nu am so resping..am s-o iubesc si mai mult pe zi ce trece..si o sa-i cer o explikatie
Sus In jos
http://www.hastaelfinconanahi.cabanova.ro
alisa_sweet

alisa_sweet

Numarul mesajelor : 156
Varsta : 37
Data de inscriere : 10/08/2007

MesajSubiect: Re: Ti-ai condamna mama?   Ti-ai condamna mama? Empty2007-08-15, 03:47

cred ca mai intai as afla motivul apoi as critica-o.. poate m-as impaca cu ea daca chiar a fost nevoita sa ma abandoneze
Sus In jos
karinaaa

karinaaa

Numarul mesajelor : 118
Varsta : 32
Data de inscriere : 05/08/2007

MesajSubiect: Re: Ti-ai condamna mama?   Ti-ai condamna mama? Empty2007-08-16, 00:41

nu ma pot gandi la asta!!!oricum shtiu k mami nu m-ar fi dat never...nici dak traia in strada....da nu e cazu pt k mami a shtiut sa-shi faca un viitor...

shtitzi cum se zice mama e cea care te creshte nu care te nashte....da ash ierta-o....
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ti-ai condamna mama?   Ti-ai condamna mama? Empty

Sus In jos

Ti-ai condamna mama?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
♪ Music.WithMe.Us♪ :: Welcome :: Pentru Utilizatori-
Mergi direct la: