♪ Music.WithMe.Us♪
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
♪ Music.WithMe.Us♪

♪♥♪ Be the best and fuck the rest ♪♥♪

AcasaAcasa  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Masturbarea - pudoare sau nu!?

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Mihaela
Vizitator

Masturbarea - pudoare sau nu!? Empty
MesajSubiect: Masturbarea - pudoare sau nu!?   Masturbarea - pudoare sau nu!? Empty2007-07-11, 13:23

Consider ca nu trebuie sa ne fie rusine de propria noastra sexualitate, si desi multe femei neaga acest lucru. Stim ca mint. Voi ce parere aveti? Fara secrete. dinti
Sus In jos
lorry_liebe_th
rOckY-GirL
lorry_liebe_th

Numarul mesajelor : 1016
Varsta : 33
Data de inscriere : 05/07/2007

MesajSubiect: Re: Masturbarea - pudoare sau nu!?   Masturbarea - pudoare sau nu!? Empty2007-07-12, 02:35

hmmm .....pai eu am citit ca cica prin masturbare iti cunosti mai bine trupul si descoperi cum te poti satisface :-|
Sus In jos
http://love-black.hi5.com
alisa_sweet

alisa_sweet

Numarul mesajelor : 156
Varsta : 37
Data de inscriere : 10/08/2007

MesajSubiect: Re: Masturbarea - pudoare sau nu!?   Masturbarea - pudoare sau nu!? Empty2007-08-15, 03:30

eu n-am incercat , dar cunosc fete care fac acest lucru si le place....nu mi-am facut nici o idee despre acest lucru:best:
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Masturbarea - pudoare sau nu!?   Masturbarea - pudoare sau nu!? Empty

Sus In jos

Masturbarea - pudoare sau nu!?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
♪ Music.WithMe.Us♪ :: Welcome :: Pentru Utilizatori-
Mergi direct la: