| Comportamentul fata de parinti | |
|
+5tina Florina lorry_liebe_th ana_dulcika Ioana 9 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Mihaela Vizitator
| Subiect: Comportamentul fata de parinti 2007-07-11, 08:15 | |
| Cum va comportati fata de parinti, mai ales in momentele cand va certati? |
|
| |
Ioana Admin
Numarul mesajelor : 2632 Varsta : 31 Localisation : Tg Mures Data de inscriere : 02/07/2007
| Subiect: Re: Comportamentul fata de parinti 2007-07-11, 08:19 | |
| | |
|
| |
ana_dulcika
Numarul mesajelor : 374 Varsta : 33 Localisation : Rm. Valcea Data de inscriere : 05/07/2007
| Subiect: Re: Comportamentul fata de parinti 2007-07-15, 04:50 | |
| j eu la fel, j le zik k abia astept sa scap de ei, k mi-au viata un calvar:))) )) ),,ceea ce probabil o sa regret mai inkolo, da de aku asa sunt, j mai am 2 ani j plek la fakultate, j scap de ei:)) ) | |
|
| |
Mihaela Vizitator
| Subiect: Re: Comportamentul fata de parinti 2007-07-15, 09:15 | |
| Si credeti ca e frumos ce faceti cu parintii vostrii? Sa va puneti in postura lor si sa vedeti cat de mult le amagiti sufletul. Oricum acum veti face tot ca voi, dar ei sufera din cauza ca nu le apreciati tot efortul de pus zi si noapte (sunt parinti care lucreaza in ture de noapte sau in weekenduri pentru a sta cu familia etc) fac tot posibilul sa va dea o educatie, sa va creasca ca atare, sa aveti de la cine sa primiti sfaturi, sa vi se faca toate poftele etc ... Cand veti ajunge cu mintea matura nu veti avea curajul sa le spuneti "Iarta-ma tata, mama!" ... si veti lua toata durerea in sufletul vostru sau e posibil sa aveti de a face cu "cand ti-am spus sa faci asa, nu mai ascultat, ai inceput sa vorbesti urat, sa tipi la noi. Fiind parinti , noi stim ce este bun si ce este rau pentru copilul nostru. Ca doar nu l-am facut pentru a ne juca doar cu el, sa-l fi considerat papusa noastra!"
Atunci cand le-am vorbit nu prea frumos, le-am cerut si iertare in aceeasi zi, pentru ca stiam ca acele cuvinte imi ies doar de a ma autoapara, de a-mi crea un scut si stiam ca daca nu lasam si de la mine, aveam de pierdut. Acum , sun mandra de parintii ei, si ii respect ca atare, pentru ca muncesc pentru a-mi asigura un viitor bun.
Mai ales tata care de-abia mai reuseste sa-si traga rasuflarea numai duminica, ca in rest in vad numai seara foarte tarziu , ne unesc doar 3-4 ore atunci ... Si munca pe care o presteaza este fff grea, a renuntat de multe ori la tratamente, vestimentatie, in favoarea mea ... "Lasa copilul e pe primul plan si el trebuie sa aiba tot ce-si doreste". |
|
| |
lorry_liebe_th rOckY-GirL
Numarul mesajelor : 1016 Varsta : 33 Localisation : Braila Data de inscriere : 05/07/2007
| Subiect: Re: Comportamentul fata de parinti 2007-07-16, 05:21 | |
| pai de la un timp prefer sa nu ma mai cert cu ei si dak sunt suparati pe mine ma inchid la mine in camera ca sa nu le zic la suparare ceea ce mai tarziu as putea regreta | |
|
| |
Florina Cool Member
Numarul mesajelor : 475 Varsta : 28 Localisation : Iasi Data de inscriere : 04/07/2007
| Subiect: Re: Comportamentul fata de parinti 2007-07-19, 11:22 | |
| | |
|
| |
Ioana Admin
Numarul mesajelor : 2632 Varsta : 31 Localisation : Tg Mures Data de inscriere : 02/07/2007
| Subiect: Re: Comportamentul fata de parinti 2007-07-31, 10:01 | |
| Am realizat ca parintii mei inseamna foarte mult pentru mine...Si nu mai vorbesc urat cu ei, pentru ca ii iubesc foarte mult, si incerc sa-mi inchipui ce e in sufletul lor... | |
|
| |
tina In LoVe with HIM
Numarul mesajelor : 394 Varsta : 32 Localisation : in his heart Data de inscriere : 03/08/2007
| Subiect: Re: Comportamentul fata de parinti 2007-08-03, 08:24 | |
| yo nu prea ma mai cert cu ei acum...:)am invatat sa tac atunci cand trebuie si imi e foarte bine | |
|
| |
Andreutza In LoVe GiRl
Numarul mesajelor : 340 Localisation : Bucuresti Data de inscriere : 26/07/2007
| |
| |
LutzaAngel
Numarul mesajelor : 36 Varsta : 31 Localisation : undeva pe un norisor care se afla roz Data de inscriere : 12/08/2007
| Subiect: Re: Comportamentul fata de parinti 2007-08-12, 02:57 | |
| uneori nuj .. le zik ceva si nu sunt atenti..apoi zik 'ce?" si incep sa ma enrvez k trebuie sa le repet ... in rest.. ma mai cert cu ei .. mai ales cu mama..dar dupa 5 minute trece ;)) ;) | |
|
| |
alisa_sweet
Numarul mesajelor : 156 Varsta : 37 Localisation : prin....zona..pe undeva Data de inscriere : 10/08/2007
| Subiect: Re: Comportamentul fata de parinti 2007-08-15, 03:55 | |
| mihaela are dreptate,eu ma cert de la un timp cam des cu mama si uneori am scapat cuvinte urate apoi mi-a parut rau, totusi e mama si a avut grija mereu de mine... dar stie ca o iubesc mult mult chiar daca mai grssesc fata de ea | |
|
| |
karinaaa
Numarul mesajelor : 118 Varsta : 32 Data de inscriere : 05/08/2007
| Subiect: Re: Comportamentul fata de parinti 2007-08-16, 00:34 | |
| eu eram liderul clasei la scoala...shi tot timpu ma luam in gura cu oricine...avem probleme la directziune...vai shi amar..pana intr-o zi cand am ieshit din ora de la dira k nu mi-a convenit ceva...din ziua aia am invatzat k mai trebe cateodata sa shi taci....shi la scoala aveam dreptate in ceea ce ziceam....dar aks nu...shi imi parea rau...acum am realizat k familiea mea e pe punctul sa se destrame shiincerc sa ma intzeleg cat pot de bine cu fratele meu shi cu parintzii.... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Comportamentul fata de parinti | |
| |
|
| |
| Comportamentul fata de parinti | |
|