♪ Music.WithMe.Us♪
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
♪ Music.WithMe.Us♪

♪♥♪ Be the best and fuck the rest ♪♥♪

AcasaAcasa  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Haina il face pe om sau omul face haina

In jos 
+2
lorry_liebe_th
Ioana
6 participan?i
AutorMesaj
Mihaela
Vizitator

Haina il face pe om sau omul face haina Empty
MesajSubiect: Haina il face pe om sau omul face haina   Haina il face pe om sau omul face haina Empty2007-07-11, 05:32

Judecati oameni dupa cum se inbraca sau asteptati sa dicutati mai intai cu ei si dupa aia sa trageti concluziile e mai valoros omul care se inbraca de la o firma in voga decat cel care sa inbraca din bazar?
Sus In jos
Ioana
Admin
Ioana

Numarul mesajelor : 2632
Varsta : 31
Data de inscriere : 02/07/2007

MesajSubiect: Re: Haina il face pe om sau omul face haina   Haina il face pe om sau omul face haina Empty2007-07-11, 06:30

pentru mine e important sa fie om cu personalitate! nu mai conteaza hainele, aproape deloc!
Sus In jos
https://travel.ace.st
lorry_liebe_th
rOckY-GirL
lorry_liebe_th

Numarul mesajelor : 1016
Varsta : 33
Data de inscriere : 05/07/2007

MesajSubiect: Re: Haina il face pe om sau omul face haina   Haina il face pe om sau omul face haina Empty2007-07-16, 14:49

hmmm...buna intrebare :-? .....de fapt eu cred ca intr-un mod inconstient cam judecam oamenii dupa cum se imbraca, dar de obicei dak stim persoana respectiva personal, nu cred ca mai e nevoie sa o judeci dupa cum se imbraca....plus de asta cred ca omul face pe haina pt ca fiecare se imbraca dupa personalitatea sa dinti

o sa ma fac psiholog dak mai continui asa face)
Sus In jos
http://love-black.hi5.com
tina
In LoVe with HIM
tina

Numarul mesajelor : 394
Varsta : 32
Data de inscriere : 03/08/2007

MesajSubiect: Re: Haina il face pe om sau omul face haina   Haina il face pe om sau omul face haina Empty2007-08-03, 06:38

da...avem tendinta sa judecam oamenii dupa cum se imbraca fara sa asteptam sa discutam cu ei:D mereu comentam pe strada ,,iauite cum se imbraca ala",ce bluza are aia??" deci asta omu...
Sus In jos
Andreutza
In LoVe GiRl
Andreutza

Numarul mesajelor : 340
Data de inscriere : 26/07/2007

MesajSubiect: Re: Haina il face pe om sau omul face haina   Haina il face pe om sau omul face haina Empty2007-08-03, 08:37

Haina face pe om dinti
Sus In jos
http://www.geocities.com/fanclub_albnegru
Ioana
Admin
Ioana

Numarul mesajelor : 2632
Varsta : 31
Data de inscriere : 02/07/2007

MesajSubiect: Re: Haina il face pe om sau omul face haina   Haina il face pe om sau omul face haina Empty2007-08-03, 09:47

hm...ciudat..
Sus In jos
https://travel.ace.st
karinaaa

karinaaa

Numarul mesajelor : 118
Varsta : 32
Data de inscriere : 05/08/2007

MesajSubiect: Re: Haina il face pe om sau omul face haina   Haina il face pe om sau omul face haina Empty2007-08-07, 13:02

shi una shi alta...cum s-a zis mai sus...omul se imbraca dupa personalitatea lui...sincer in cazul meu nu e adevarat....imbrac ce ma incape...sa nu credetzi acuma k is gigant da nu ma pot imbraca chiar dupa trenduri sa zic asha shi sa-mi stea bine....
Sus In jos
alisa_sweet

alisa_sweet

Numarul mesajelor : 156
Varsta : 37
Data de inscriere : 10/08/2007

MesajSubiect: Re: Haina il face pe om sau omul face haina   Haina il face pe om sau omul face haina Empty2007-08-16, 01:49

eu prefer dintai sa vorbesc cu o persoana apoi sa trag o concluzie
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Haina il face pe om sau omul face haina   Haina il face pe om sau omul face haina Empty

Sus In jos

Haina il face pe om sau omul face haina
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Din ce trupa ai putea face parte?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
♪ Music.WithMe.Us♪ :: Welcome :: Pentru Utilizatori-
Mergi direct la: