♪ Music.WithMe.Us♪
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
♪ Music.WithMe.Us♪

♪♥♪ Be the best and fuck the rest ♪♥♪

AcasaAcasa  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Adoptii

In jos 
+2
ana_dulcika
Ioana
6 participan?i
AutorMesaj
Ioana
Admin
Ioana

Numarul mesajelor : 2632
Varsta : 31
Data de inscriere : 02/07/2007

Adoptii Empty
MesajSubiect: Adoptii   Adoptii Empty2007-07-10, 10:14

ce parere aveti despre adoptii? cand e cea mai buna perioada sa-i spui unui copil ca e adoptat?
Sus In jos
https://travel.ace.st
ana_dulcika

ana_dulcika

Numarul mesajelor : 374
Varsta : 33
Data de inscriere : 05/07/2007

Adoptii Empty
MesajSubiect: Re: Adoptii   Adoptii Empty2007-07-15, 04:43

hmm, poi de pinde , de exemplu mama lucreaza la o fundatie inima pt inima unde se okupa ku kopiii strazi spre ai adopta, dar akum adoptiile sunt oprite de ceva ani buni, j cei kare sunt adoptati au un norok, ma jur, pt k cei mai multi sunt tigani, dak ii vezi nu dai doi bani pe ei , j ajung in ditamai familia, plini de bani j traiesc intr-un lux, j sunt adoptati numai de straini, rar de romani, vin de prin itali, franta, kiar din anglia, j sunt destul de mari adik stiu k o sa fie adoptati, nu sunt bebelusi, asa k faza knd sa le spui nuj, parerea mea e k ar suferi groaznik sa stie k sunt adoptati dak sunt luati de mici, abia nascuti...
Sus In jos
http://ana-maria-dulcik.hi5.com
Adrry_AB
P!nK G!rL AB
Adrry_AB

Numarul mesajelor : 110
Varsta : 32
Data de inscriere : 03/07/2007

Adoptii Empty
MesajSubiect: Re: Adoptii   Adoptii Empty2007-07-15, 13:33

mi-e teama de adoptii.... adica nu am nimic cu bietii copii dar niciodata nu stii ce cresti atunci cand adopti sad nu poti sti din ce familie provine copilul... de obicei/...'ce se naste din pisica soareci mananca' si mi-ar fi teama sa cresc un copil care provine dintr-o familie proasta.. :|
Sus In jos
http://adrry-ab.hi5.com
Mihaela
Vizitator

Adoptii Empty
MesajSubiect: Re: Adoptii   Adoptii Empty2007-07-15, 14:28

De obicei, cand adopti un copil, cei de la Protectia Copilului iti spun toate detaliile cum si in ce fel a fost crescut acel copil. Te asigur ca parintii care adopta stiu trecutul copilului. Am lucrat la Protectia copilului si stiu cum se procedeaza.
Sus In jos
tina
In LoVe with HIM
tina

Numarul mesajelor : 394
Data de inscriere : 03/08/2007

Adoptii Empty
MesajSubiect: Re: Adoptii   Adoptii Empty2007-08-03, 08:03

hmmmm....adoptia e un lucru bun pe care il faci unui copil de la casa de copii...adica il salvezi oarecum sa nu ajunga pe strada .........creca cel mai bine ar fi sa ii spui chiar de la inceput(adica la o varsta frageda si totusi la care sa poata intelege ceva)
Sus In jos
alisa_sweet

alisa_sweet

Numarul mesajelor : 156
Varsta : 37
Data de inscriere : 10/08/2007

Adoptii Empty
MesajSubiect: Re: Adoptii   Adoptii Empty2007-08-15, 03:23

hmmm...eu am o prietena si mama ei a adoptat un baietel..dar stia ca este adoptat pentru ca umblase din familie in familie... mi-e mila de acesti copii..unii sunt chinuiti.. saracutii
Sus In jos
karinaaa

karinaaa

Numarul mesajelor : 118
Data de inscriere : 05/08/2007

Adoptii Empty
MesajSubiect: Re: Adoptii   Adoptii Empty2007-08-15, 23:19

nush chiar nu m-am gandit...da ce zicetzi de Pitt shi Jolie???
Sus In jos
Continut sponsorizat

Adoptii Empty
MesajSubiect: Re: Adoptii   Adoptii Empty

Sus In jos

Adoptii
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
♪ Music.WithMe.Us♪ :: Welcome :: Pentru Utilizatori-
Mergi direct la: