♪ Music.WithMe.Us♪
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
♪ Music.WithMe.Us♪

♪♥♪ Be the best and fuck the rest ♪♥♪

AcasaAcasa  GalerieGalerie  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Andreea Marin si ale ei "Surprize-Surprize"

In jos 
5 participan?i
AutorMesaj
Ioana
Admin
Ioana

Numarul mesajelor : 2632
Varsta : 31
Data de inscriere : 02/07/2007

Andreea Marin si ale ei "Surprize-Surprize" Empty
MesajSubiect: Andreea Marin si ale ei "Surprize-Surprize"   Andreea Marin si ale ei "Surprize-Surprize" Empty2007-07-06, 06:37

mort de ras
Sus In jos
https://travel.ace.st
Old'Bonnie
Dare For More
Old'Bonnie

Numarul mesajelor : 818
Varsta : 32
Data de inscriere : 03/07/2007

MesajSubiect: Re: Andreea Marin si ale ei "Surprize-Surprize"   Andreea Marin si ale ei "Surprize-Surprize" Empty2007-07-06, 06:39

oh da love:X:X e penala rau femeia aia mort de ras [la fel si emisiunea ei Andreea Marin si ale ei "Surprize-Surprize" 103302 ]
Sus In jos
http://dark-things.myforum.ro
Ioana
Admin
Ioana

MesajSubiect: Re: Andreea Marin si ale ei "Surprize-Surprize"   Andreea Marin si ale ei "Surprize-Surprize" Empty2007-07-06, 07:32

si pe mine ma distreaza...imediat are 10 ani de SS, nu stiu de ce nu se lasa... limbutza
Sus In jos
Hip_hop_
Vizitator

MesajSubiect: Re: Andreea Marin si ale ei "Surprize-Surprize"   Andreea Marin si ale ei "Surprize-Surprize" Empty2007-07-07, 08:45

Ba io m-am uitat intr-o zi la buna-mea, si asa oamnei nenorociti de sorta sa mor io, mi se par eun gest super fain faptu ca ii ajuta. Am vazut un om intr-o zi, bolnav cu inima care trebuia sa aiba grija de sotia lui care parlizase complet din cauza indundatilor care i-au lovit in 2005 si le-au distrus casa. Si barbatu ca sa mentina copii la scoala si ca sa-si ajute sotia o faqut un imprumut de 30.000 milioane care trbuia sa-i dea inapoi cu dobanda(o faqut creditu pe 5 ani!!!), si statea acolo in casa aia distrusa cu noroi, si copii erau toti premianti.Si mai putea sa moara si in orice clipa pt nu avea bani sa se opereze la inima. Sa nu ajuti asa oamnenii? Sa fim seriosi. E una sa nu va placa emisiunea si alta sa nu va placa prezentatoarea.
Sus In jos
Ioana
Admin
Ioana

MesajSubiect: Re: Andreea Marin si ale ei "Surprize-Surprize"   Andreea Marin si ale ei "Surprize-Surprize" Empty2007-07-07, 08:49

o, lasa-ma, ca nu face ea cu inima chestiile alea...tu urmaresti tv sau numai SS? nu vezi ce scandaluri face? fii serioasa...
Sus In jos
Hip_hop_
Vizitator

MesajSubiect: Re: Andreea Marin si ale ei "Surprize-Surprize"   Andreea Marin si ale ei "Surprize-Surprize" Empty2007-07-07, 08:54

Da nu-mi pasa de ea, so calce masina din partea mea. Io zis de emisiune., ca ea ii acolo numa de decor!
Sus In jos
tiberiuy
The King

Numarul mesajelor : 81
Varsta : 38
Data de inscriere : 10/07/2007

MesajSubiect: Re: Andreea Marin si ale ei "Surprize-Surprize"   Andreea Marin si ale ei "Surprize-Surprize" Empty2007-07-10, 14:51

sa ii dau cu surpriza mea peste fatza
Sus In jos
Andreutza
In LoVe GiRl
Andreutza

Numarul mesajelor : 340
Data de inscriere : 26/07/2007

MesajSubiect: Re: Andreea Marin si ale ei "Surprize-Surprize"   Andreea Marin si ale ei "Surprize-Surprize" Empty2007-07-27, 06:20

Imi place ff mult si emisiunea si prezentatoarea love Si am fost acolo de cateva ori.. E super! face

P.S. Fiecare cu parerea lui/ei limbutza
Sus In jos
http://www.geocities.com/fanclub_albnegru
tina
In LoVe with HIM
tina

Numarul mesajelor : 394
Varsta : 32
Data de inscriere : 03/08/2007

MesajSubiect: Re: Andreea Marin si ale ei "Surprize-Surprize"   Andreea Marin si ale ei "Surprize-Surprize" Empty2007-08-03, 12:31

^tibertu face)) imi place postu tau

emisiunea e varza si ea la fel :D
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Andreea Marin si ale ei "Surprize-Surprize"   Andreea Marin si ale ei "Surprize-Surprize" Empty

Sus In jos

Andreea Marin si ale ei "Surprize-Surprize"
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Andreea si Keo
» Andreea Balan
» Andreea Balan
» Andreea Raicu
» Andreea Esca

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum